Turistično društvo Selnica ob Dravi - v zrcalu Drave in bogate narave

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Mreža za podeželje, organizira foto natečaj »Moje podeželje«

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Mreža za podeželje, organizira foto natečaj »Moje podeželje«

Objavljeno 2. 3. 2015

7. 1. 2015 – Foto natečaj »MOJE PODEŽELJE«

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Mreža za podeželje,  organizira foto natečaj »Moje podeželje«.

S tem natečajem želimo pridobiti odziv posameznikov, in sicer kako skozi svoje oči vidijo slovensko podeželje in kmetijstvo ter to udejanjiti v fotografiji. Namen pa je tudi prikazati rezultate, ki se odražajo na podeželju tudi s pomočjo Programa razvoja podeželja RS oziroma Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

Prejete fotografije bo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano uporabilo za potrebe organa upravljanja pri izvajanju aktivnosti informiranja in obveščanja javnosti, na primer objava fotografij v tiskanih gradivih, na spletni strani itd.

Pogoje in pravila za sodelovanje v foto natečaju najdete v tem dokumentu (pdf). Poleg fotografij je potrebno posredovati tudi soglasje, kot je navedeno v pravilih in pogojih za sodelovanje – soglasje (pdf).

Udeleženci lahko posredujejo fotografije od srede, 7. 1. 2015 do četrtka, 30. 4. 2015. Zainteresirani udeleženci pristopijo k foto natečaju tako, da svoje fotografije pošljejo na elektronski naslov: mreza-podezelje.mkgp@gov.si . V primeru vprašanj lahko posredujete elektronsko sporočilo na omenjeni e-naslov.

Vsak udeleženec, ki bo posredoval fotografije, bo prejel praktično nagrado.

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Več informacij na http://www.nanosoft.si/pages/mko-rp/sl/22-vsebina-prp-2014-2020/265-6-1-2015-foto-natecaj-moje-podezelje